lørdag 26. oktober 2013

Velkommen til Opstadlivet!


Hei !

Jeg heter Lena, er 40 år, gift og vi har en gutt på 7 år. Bosatt på Opstad Gård i Vang På Hedmark,
og her har vi bodd i 3 1/2 år nå, og startet opp gjestegård i 2012 med fokus på bryllup, selskaper og hudpleie.


Er utdannet hudpleier og linergist innen makeup tatovering, og drev før vi flyttet hit egen salong i Oslo hvor vi er fra opprinnelig i juni i år .En SPA salong midt i kornåkern på Hedmarken er ikke hverdagskost, og her koser jeg meg masse når det ikke er høysesong med bryllup og annet mellom mai og september.


Vi har siden vi overtok gården, jobbet og jobbet og ja jobbet............... det har vært tøffe tider og svært tidkrevende, men først nå kan vi sette oss ned og kjenne litt hvilepulsen igjen :)

Mannen min er utdannet tømrer og jeg med ADHD og iver etter å gå i gang har fått til utrolig mye på nesten umenneskelig kort tid.

I perioder går dette stede meg på nervene, og det eneste jeg drømmer om er en leilighet, garasje og det enkle liv. Jeg kaller det en 1 roms ;)

Men så går det over og jeg ser hvor mye glede jeg har, vi som familie har og alle gjestene våres har når de er her, og da får jeg det ekstra giret som trengs i denne bransjen vi er i.

Jeg er husmor, vertinne, hudpleier, skogeier, vaktmester, dyrepasser, traktorkjører og elsker å klippe gress :)
Ja litt allsidig kan en vel alltids si at jeg er eller les, MÅ være for å bo her.

Mannen min jobber fulltid med å lage hus, og jeg jobber hjemme med gjestegården, så en kan vel trygt si at fritid kan jeg           innimellom se laaaaaaaaaaaaaangt etter.

Men allikevel er jeg veldig påpasselig å slenge meg ned i hengekøya og ta en cowboystrekk ved behov. Les sommerstid......men vurderer å ha en i stua om vintern også ;)

Den pausen der ja den kan vare 15 min til 3 timer alt ettersom hahahahahah ;) ligge å høre på fontenen, høner som kakler, katter som prater og blå himmel, LYKKE :)

Vi har høner og haner og 2 søte katter, og selvsagt elg, og andre dyr på gjennomgang forbi på åkern når vi sitter og spiser middag.

Jeg tenker jeg har lyst til å skrive mye om hverdagslivet, for det er jo et faktum at det er det det er flest av ikke sant ;)

Hverdagsromantikk synes jeg er viktig, og hva er det spør du deg selv nå kanskje?

Det er når mannen din lager en varmeflaske for å varme stive ømme muskler, etter å ha jobbet med å lage ved, eller luke en hel dag, eller han bretter klær, tømmer oppvaskmaskinen eller sender deg på venninnebesøk fordi han ser at jeg trenger å komme litt bort fra Opstad fengselet som jeg så fint kaller det iblandt ;)

Selvsagt kommer jo hans gode gjerninger i full retur, og det er vel litt sånn vi kvinner er, vi får litt og gir tilbake det 4 dobbelte hihihih......

Han og jeg beskriver jeg som eventyret med skilpadda og haren, gjett hvem jeg er ?
Men sammen får vi det til, for han holder meg på plass, og vi klarer å nå de målene vi setter oss.
For å si det sånn, uten hverandre hadde ikke vi klart dette her.  Jeg elsker mannen min, og ekstra mye når jeg er et troll, og han allikevel ser ømt på meg og sier pene ting.

Han kan det der ja, med å få en til å føle seg vakker og tro på det, og vi trenger jo å høre det vel ?

Jeg har også nå fått en ADHD diagnose i voksen alder, og fikk Rithalin som jeg faktisk bruker ved høysesong for selskaper. Da må hodet være helt fokusert og klart.

Kanskje er det flere der ute som har det samme ?

Jeg har prøvd meg i arbeidslivet maaaaaaaange ganger, og ender alltid opp med å jobbe så hardt og gi så mye av meg selv at jeg ender opp sykemeldt, og angst for å vite at jeg må gjøre det samme hver dag. Høres kanskje rart ut, men angst er noe dritt.

Dette har gjort meg mye trist, at jeg er født med denne defekte delen som gjør det ofte vanskelig for meg å føle at jeg fungerer 100 %.

Men derfor har da valget om å starte gjestegård her vært lett, jeg jobber hjemmenifra, og hardt i perioder, og får allikevel tid til å holde meg klar i hodet og få hvile ut mellom slagene.

Jeg er lidenskapelig opptatt av familien min, gjester, hudpleie og rettferdighet hihihih, ja selvsagt er det mer enn det, men det oppsummerer det i grove trekk.

Nei, myyyyye fart og adrenalin må til også !

Jeg er opptatt av interiør, og lage koselig stemningsfylte rom, og med 12 bygninger er det muligheter for å få til det. Og myyyyyye husarbeide, ikke bare å ha god plass, det skal tas vare på også.


Jeg jobber hardt nå om dagen for å organisere temakveld med hud og sminke, julegrøt og familiedag, og førjulskonsert på Opstad, samtidig som jeg lager brukthandel, lager produkter og prøver å markedsføre produktet vårt. Produkt, produkt, produkt :)

Ja også liker jeg å male bilder, ikke påstår jeg at jeg er noen flink, men liker bare farger og roen det gir meg. Ugler er populært om dagen !


Jeg håper du har lyst til å lese mer om hva jeg gjør, og om dagene mine, tanker, oppfatninger og livsmottoer.

Om du ble nysgjerrig på stedet vårt, arrangementene vi skal har fremover, eller bare vil se på gamle møbler, kan du gjerne lese og se mer på www.opstadgjestegard.no

Stor glad klem fra Lenamor på Opstad !

Vi tales !
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar