søndag 23. februar 2014

Hedmarkens Paradis ! 
Litt om hva vi driver med på Opstad i Vang !
 
Opstad Gjestegård ligger i Vang På Hedmark,
med ca 7 min til Hamar, 40 min fra Gjøvik, og 1 1/2 time fra Oslo.

 

 
 
Vi tilbyr våre gjester en "hjemme hos" atmosfære hvor vertskapet passer på at dere har alt dere trenger for at deres opphold på gården skal bli avslappende og gi dere litt gåsehudopplevelsen. 
 
 
 
 

 Sommer og varme er da Opstad virkelig stråler på sitt beste, med lyden av fontenen, litt lun bakgrunnsmusikk, hønemor med kanskje små kyllinger rusler omkring, katter, slappe av i hengekøya, spille badmington, fotball, huske, eller leke gjemsel.

 

 
 
 
Hva med å ta en dagstur rundt om på Nes og Helgøya og besøke Tingnes Spiseri eller Skafferiet, bade i Mjøsa, gå tur i vakker natur, eller ta en tur på Kafé Larsen eller Gravdahl i Hamar. 
 


Denne flotte boken selges også her på gården til kr 365,-
 
 
Hva med Middelalder festivalen, Barnas Stoppested Verden, Musikkfestivaler og mye mere ?
 
Ta en tur med vår vakre svane Skibladner, og spis og drikk godt, eller ta en tur til Koigen og se på vårt etter hvert berømte stupetårn.
 
Nytt flott kulturhus har vi også, og et yrende konsert og teaterliv.

Det er så mye å se og oppleve, og bestill gjerne overnatting for dere noen dager hos oss, for å kanskje senere dra videre til Mina på Stokke Nedre mot Gjøvik for å sove i skjønne små hytter rett ved Mjøsa, fiske og koselig ferie med venner og familie. 


Maten dere blir servert her på Opstad smaker godt og hjemmelaget, og er gjerne de tradisjonsrike menyene til de større selskapene, allikevel med en spennende smakskombinasjon, og med alle de gode råvarene vi har rundt om.
 
 
Vi servere dere gjerne en :

3 retters menyer, Filetbuffet, Opstad koldtbord, spekematbord, meksikansk aften, og mye mere.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kanskje dere får servert et karbonadesmørbrød, med nybakt brød, glasert løk og tilbehør ?
Eller en pai med salat og brød, eller noe godt fra grillen ?
 
 
 Vi dyrker mye urter og etter hvert litt mere rabarbra, bringebær og jordbær for å nyte i kaker og desserter, og vi serverer dere gjerne inne eller ute avhengig av været og årstidene.
 

 Vi er kjent for å være fleksible, glade og imøtekommende. Her kan dere feire de store anledningene som idyllisk gårdbryllup, ha et koselig slekts treff, feire dåpsdagen, konfirmantene, et jubileum, og videre.
 
 
 
 
 

 
 
Utleie av festfjøset med egen mat og drikke er mulig, da tar vertskapet oppvasken for dere.


Vi tilbyr også SPAhelger, malerkurs, bakekurs, matkurs, foredrag, dagspa hos Opstad hudpleie hos vertinnen, overnatting i 3 dobbeltrom, kurs og møterom med servering.
 


 
Prøv en luksushudpleie på 90 minutter med ryggmassasje, full ansiktsbehandling, farging av vipper og bryn, maske, massasje av armer og hender, og avslutter med en lett dagmakeup kr 980,-
 
 
Sov som en prinsesse !

 
I romantiske soverom med dobbeltseng sover dere godt, kanskje vil dere ha frokost på sengen ?
 
Eller servert utendørs om været er bra ?
 

 
 

 

Vertskapet Lena & Matthias Figur ønsker alle så hjertelig velkommen til Opstad, idyllisk og varm atmosfære i vakre Vang på Hedmark, stedet vi er veldig stolte av å leve og bo, med fine mennesker rundt oss, og gjester som feirer sine dager her.
 
 

 Velkommen er dere både små & store til Opstadlivet i Vang på Hedmark,
et vakkert paradis !


 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar