onsdag 3. september 2014

Høst & vinterbryllup på Opstad


Drømmer dere om å gifte dere på høsten med de vakre farger på trærne, hvor kornballene som ligger rundt om på jordene som store fristende marsmellows?

Kanskje liker dere bare atmosfæren som ligger i luften og venter på at Herr Tid skal komme og ta med å ta med seg den varmende høstsolen vi elsker så mye, for om kanskje å bli overtalt til å bli værende akkurat lenge nok til å gi dere en varm og fin bryllupsfeiring !

Når tyttebær og blåbær er modent, og sesongens deilige rips, soleær, bjørnebær og alle de deilige rotgrønnsakene som bare venter på å bli brukt i de deiligste tilbehør av supper og annet, ja om dere liker DEN tiden da er nok et høstbryllup akkurat rett for dere.
Hva med et magisk vinterbryllup?

Kanskje dere liker det vakre hvite snøteppe, frosten på trærne, lyslyktene laget av is som står på rekke og rad og ønsker dere velkommen inn i et varmt og lunt hus.
Om kuldegradene har blitt til mange minus er det ikke noe som er vakrere enn en vinterbrud som har på seg en stor prinsessekåpe med pels og krystaller på.
Det blir nesten litt Narnia og eventyrisk atmosfære over det hele, og bildene av dere blir så vakre.


Kanskje velger dere et fargetema som gjenspeiler akkurat denne tiden på året også ?

Det er muligheter for å bli servert varmende velkomstdrink utendørs, om dere velger en sen oppstart når Herr Tid har kommet med sine tidlige kvelder, men da kommer  jo de vakre lyslyktene helt til sin rett også.

Å stå utendørs og nyte en varmende Opstadpunsj før dere går inn, legger jo en ekstra glede til forventingene deres.


Fjøset vårt bli lukket for sesongen og åpner ikke igjen før til mai, men da har vi jo hovedhuset vårt som blir en nydelig ramme rundt denne helt spesielle dagen i deres liv.

Vi kan tilby dere bryllup fra 30 til 50 gjester i hovedhuset, og det pyntes og klargjøres for en intim bryllupsfeiring av deres ekteskap som mann og kone.

Vielse på gården !

Vi tilbyr vielse i spisestuen vår som kan ta imot max 30 gjester, og hvor vi tillrettelegger med stoler med hvitt trekk, store gulvlysestaker, og en lun og varm atmosfære.


Da blir rommet ryddet, og stolene med hvite stoltrekk satt frem på rader oppover mot de bakerste vinduet.
Dette rommet skal bare være mest mulig romantisk og gi selv mennene et lite, å her var det koselig....

Etterpå skåles det i champagne med boblende innhold, for nå er dere endelig gift og klare for resten av livet deres sammen.

Vertskapet legger til rette for en flott bryllupsmiddag servert dere i ballsalen og som er nydelig pyntet med flotte bord, og tente lys på veggene.

Nå skal dere kose dere sammen, og bli oppvartet av vertskapet og hvor dere hører rørende taler, får masse klemmer, og deler latter og glede sammen med god mat, og godt drikke.Etter middag, serveres dere kaffe og te med avec, og bryllupskaken står der og venter på dere, sammen med alle de andre kakene dere har med.

Stuene !

Vi tilbyr nå i tillegg til ballsalen vår spisestuen i 1. etasje ,ed mange sitteplasser, blåstuen med verdens beste løvesofa, kinastuen med autentisk gammel tapet og vår kjære Gerd sitt tidligere soverom med koselige sittegrupper og med egen liten herlig sjarmerende tjenestetrapp ned til 1. etasje.

Festen starter med bar og musikk, og stuene er deres for å kose dere i med selskap av gamle kjente, familie dere kanskje ikke har sett på lenge, eller kanskje er det ny romantikk i luften for noen av gjestene ?
Man blir lett så glad og rørt over en slik dag, og følelsene tar fort overhånd.

Om dere ønsker å bli servert vertinnens nattmat som er blitt en stor suksess er  chili con carnegryte servert med ost, salsa og rømme veldig populært.

Kvelden avsluttes til kl 02.00, og taxiene står utenfor og venter på å ta dere trygt hjem, etter en fin da og kveld på Opstad Gjestegård.

Opstad Gjestegård tilbyr idylliske omgivelser for bryllup hele året.

For vielse anbefaler vi dere:

Unitar Forbundet eller Humanetisk Forbund å tas kontakt med om dere ønsker vielse på gården i sammenheng med resten av feiringen deres.

Send meg gjerne en mail med litt informasjon om de ønsker og drømmer dere har for høst & vinterbryllup da vel, hilsen Lenamor på gården.

Ja jeg får jo lyst til å gifte meg på nytt selv jeg nå, og vi hadde jo det første bryllupet her den 27.8.11 og det var sånn det hele startet.

Da skjønte vi at jo bryllup, DET kunne blir Opstad nye tilbud til par som ville ha en litt annerledes sjarm og vinkling på sin dag, med god mat, en glad og energisk vertinne, og med smilende hjelpere som ville gjøre alt for at dagen ble akkurat så de hadde ønsket seg, om ikke hakket bedre :)

Ja, for med min dårlige? humor og uhøytidelig stil, liker gjestene mine tanker for gjennomføring og tror på det jeg sier, og DET er jo ganske morsomt å bli kalt for bryllupseksperten hihihih..............

Om jeg kan nok si uten å høres flåsete ut nå, at vi er Vangs egen bryllupsgård i vakre Hedmarkens paradis blitt !

Velkommen til oss, og er dere på jakt etter lokaler, hører jeg gjerne fra dere.


Hverdagen min om dagene !
Jeg gleder meg til fortsettelsen over det livet gir og ikke så mye det livet også dessverre tar fra oss, for det å være glad og energisk krever mye for meg til tider.
Og når Herr Tid banker på døren og henter med seg en vakker glad og god sjel, sitter man igjen ganske tom, trist, men også gir det en en oppmuntring til å nyte alle dager og leve og le sammen, og la livet fylles med liv og ikke bare med dager....................til minne om Dagmar Anita, DU var helt spesiell, og jeg kjente en tilstedeværelse rund skuldrene mine i kirken, som om det lå et fantastisk varmende kjempemykt teppe og gav meg den største klemmen, før neste mann fikk sin klem.

Og til sønnen din, som nå er igjen uten mammaen sin, han er ikke alene, og for en flott gutt/ mann han er.
Han vil bli tatt så godt vare på av de han har rundt seg, og vil vokse seg til en sterk og modig mann fremover når litt av sjokket over at du er borte blir litt lettere å kjenne på og akseptere.

Sirkelen er jo sånn, man bli født, man gifter seg, får nye barn, blir gamle, eller ikke, og så henter tiden nok en sjel for å gjøre plass til nye sjeler som fødes.......

Tiden er klok, og vet når det er rett, og det gjelder også livets store feiringer av nytt liv, dåp, konfirmasjon, giftemål, og også en feiring og hyllest til alle de som tiden henter tilbake.

Så jeg må si at gleden over kjærligheten er størst, om man våger å satse på den, vil man gå gjennom livet sammen og glede seg over hver dag en får.

Om man velger å være positive da, for det er også en kunst, det å fokusere på det lette, det glade, familie, venner, livet,  og når dagen er så vakker som akkurat idag, en fin høstdag, tåken har lettet, sola kommer innom med varmende solstråler, fuglene bader i fontenen, kattene sover på de varme grusgangene, og fargene på trærne er så nydelige, ja DA er det så utrolig deilig å være mamma.

En mamma som endelig har tid til å bli med på UTROLIGE spennende fotballkamper, rydde i klesskap, vaske klær, være kone, glad vertinne, en venn, datter, søster og bare være Lena.

Hos oss får man litt ekstra, og det er kanskje DET som er min greie, det å våge å by på seg selv, være annerledes, skille seg ut blant de andre.
Det liker mine gjester, og kanskje dere også ?

Våg DU også, det kjennes ganske så godt !


Ha en glad dag, jeg har pyntet meg med kjole og skal til Brummendal på kose meg på en litt glugg ihjeldag, helt alene !Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar