onsdag 13. august 2014

Bryllupsglede !


Opstad Gjestegård - Bryllupsgården med en hjemmekoselig atmosfære !

Opstad ligger sentralt til i Vang, med 8 minutter i bil fra Hamar by i Hedmark.
Hos oss er det den personlige og hjemmekoselig følelsen som er ekstra viktig, når en er våres gjester.


Med sitt idylliske inntun omgitt av gamle bygninger fra 1600 tallet til 1885, springvannet i midten, grusganger, gress og vakre blomsterbed, nyter man sitt champagneglass og frukt, mens man slapper av i skyggen, før dere hører lyden av elgbjella ved fjøset, og dørene åpnes opp for bryllupsmiddag.Opstad i solnedgang er magisk, og kanskje hører dere fuglene som kvitrer sine gratulasjons sanger til dere !

Vi har god erfaring med å arrangere både små og store bryllup fra 60 til 100 gjester, og alle våre måltider som serveres på gården tilberedes av gården egen kokke, vertinnen selv, og vi tilbyr tradisjonelle menyer, med ekstra fokus på den gode sausen og de rause porsjonene.

Vi tilbyr vielse på inntunet, i ballsalen eller i fjøset.
Vi tar hånd om alle deres gjester og passer på at dere koser dere gjennom oppholdet på gården.
Brudeparet kan i fred og ro glede seg over dagens store opplevelse at dere nå er mann og kone, og feire sammen med venner og familie, mens vertskapet tar seg av alle detaljene rundt.

Vertinnen er svært nøye med alle detaljer, og passer godt på at kjøreplanen, toastmaster og servitører er godt forberedt på kveldens program, her overlates ingenting til tilfeldighetene.
Vi er også svært nøye på at det til enhver tid er nok av drikke og vann i glassene.

Det legges ned mye arbeid i hvert bryllup som feires her på gården, og det er viktig for å få alle de små detaljene frem, slik at dagen blir slik dere drømte om.

Atmosfæren på gården gir gjestene en positiv opplevelse, og mange utbryter i begeistring hvor mye de koser seg, og det varmer et vertskapshjerte.Fjøset vårt er rustikt, men har en helt egen atmosfære og innredning som passer perfekt om dere er på jakt etter et unikt lokale med god takhøyde, plass til dans og moro, og med festdekkede bord, levende lys, friske blomster og annen personlig pynt dere selv velger å ta med, forvandler dette rommet seg til noe helt spesielt.Her hadde et brudepar leid inn hvite stoltrekk.

Med stor gressplen på utsiden, benker og blomster, lyslykter og belysning på veggen, solnedgang og utsikt utover kornåkeren og lun musikk, ja da er det vel lett å trekke på smilebåndet og glede seg til resten av kvelden.Ballsalen vår i hovedhuset har en autentisk sjarm, med vakre lysekroner og gamle bidemeierstoler, og dekkes opp med vakre festbord.
Om man ønsker kan man ha middagen her, og festen i fjøset.Det vi liker som vertskap er å se gleden i ansiktene deres, og at gjestene har det de trenger, og rydde og servere dere i bakgrunnen.

Vi tør påstå at et ekte Opstad bryllup vil gi dere som brudepar og deres gjester mange gode minner som en kan ha med seg i sine hjerter.

Vi tilbyr forskjellige pakkeløsninger til bryllup.
Hos oss er det mulig å ha med medbrakt alkohol også.

Priseksempel med medbrakt alkohol for 70 gjester :

Leie av 2 sett glass til velkomst og avec inkl. skjenking.
Fruktfat
3 retters meny
Kaffe og te
Leie av dessertkuvertpakke for medbrakte kaker
Nattmat
Grunnleie inkl. servitører, oppdekking, og bruk av lokalene

Fra kr 1140,- pr kuvert.

Da tilkommer deres valg av medbrakt alkohol i tillegg.

Regnestykke basert på erfaring av drikke enheter :
Ca 2 glass velkomst
Ca 1-2 glass hvitvin
Ca 3-5 glass rødvin
1 avec
3-5 enheter i baren.
Pris pr kuvert fra ca kr 280,- helt avhengig av valg av viner o.s.v.

Leietiden er fra kl 12.00-02.00
Forlenget leie til kl 03.00 kr 2000,-
Leie av prosjektor kr 450,-
Bortkjøring av tomgods fra kr 600,-

Vi tilbyr dessverre ikke muligheten for liveband, men har et veldig bra PA anlegg.

Kapasitet :

Fjøset: 90 gjester til bords.
Ballsalen 50 gjester til bords.

Overnatting : 2 dobbeltrom, som deler 2 bad i første etasje.

Bryllupsrommet vårt med egen himmelseng er innbydende innredet, med luftige dyner, romantisk sjeselong, rokokkobord og friske blomster og forfriskninger om brudeparet bestiller overnatting.
Dagen etter serveres dere frokost, før man reiser hjem igjen etter en bryllupsfeiring med gode minner og smil om munnen.Vi kan gårdsbryllup, og med 7-10 bryllup i peioden mai til august kan vi nok nå kalle oss bryllups

arrangørene i Vang på Hedmarkens paradis.

Har dere lyst til å se og høre mer om oss, ta gjerne kontakt med meg på mail til www.lena@opstadgjestegard.no og fortell litt om deres drømmebryllup.

Velkommen til oss på Opstad, den lille sjarmerende gjestegården med et stort hjerte til alle sine gjester.

Vertskapet Lena & Matthias Figur

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar