mandag 17. november 2014

Jul på Opstad


Å jul med din glede og barnslige lyst, vi ønsker dere alle så hjertelig velkommen !

Hva er vel ikke koseligere enn å invitere til julekos på gård ?Akkurat sånn vil jeg at våre kjære gjester skal føle det når de kommer til gården vår.

Vel ikke tror jeg det blir så mye snø å vente, men vi kan jo håpe :)
Med oppstart for vårt første julemarked i fjor, var det viktig for meg å sette av tid til dette i år også, og siden det var så mange innom oss, har vi i år valgt å ta alle utstillerne ut i fjøset vårt.

Jeg har nesten lyst til å stå der selv jeg, og selge mine malerier og annet jeg lager.Nissefar har fremdels ikke funnet seg noen konemor, og sitter i sofaen og gleder seg til dere hilser innom denne helgen.
Han er litt sjenert,og ikke alltid så snakkesalig, men han har et stort hjerte av halm :) og elsker julebrus, pepperkaker og boka si.

Juletiden er magisk og eventyrlig, spesielt på gårder rundt om.Julemusikk og kongerøkelse, juletre og varme stuer, jul på Opstad er godt.

Og jammen skal jeg si jeg gleder meg til å møte liten og stor her på gården nå den 22 og 23 november.

Dere har sikkert sett bilder av fjøset vårt ? nå har vi hentet inn masse juletrær fra egen skog, og plassert rundt om sammen med lyslenker og lyslykter.
Det kommer over dobbelt så mange utstiller denne gangen, med et variert utvalg av gaver for alle aldere.


Og jeg håper jeg får tatt masse fine bilder av fjøset iår, så jeg kan vise frem til dere som ikke fikk anledning til å komme innom oss i år.

Med langbord og småbord kommer fjøset til å bli fylt opp med fine gaver i år.
Husk kontanter og kle godt på dere, fjøset er kaldt.

Min flinke svigerinne Johanna Waddington Figur og jeg laget denne plakaten iår, og vi brukte et nydelig gammelt bilde fra gården som temabilde, fint ikke sant ?

Ifjor var det så travelt at det ikke var tid til en eneste pause, eller å snakke med gjestene, så denne gangen har jeg fått med meg gode venner på kjøkkenet for å hjelpe til.I ballsalen vår, blir det langbord hvor dere kan spise grøt og saft, kanskje dere har lyst på en god vaffel og syltetøy også ?
Kommer du kanskje en tur innom ?

Velkommen til oss, hilsen den juleglade familien Figur

4 kommentarer:

 1. Så flott sted og hyggelig stemning. Har akkurat kjøpt en biedermeyer som er helt lik den dere har på gården. Gamle møbler gir rommene en egen glød :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :)
   Tusen takk Landliv, det er jo så gøy å lage til fine rom med sjel når man har sånne omgivelser.
   Ja bidermeyerstilen er så fin, elsker spisestua vår.

   Hilsen lena

   Slett
 2. For et flott sted :) Her kunne jeg gjerne tenkt å være :)
  La meg til følger og la deg til på bloggrollen min.Gleder meg å følge deg :)

  Velkommen inn til meg :)

  Bente

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Loftkroken :)

   Det var hyggelig at du liker gården vår :)
   Takk for at du har lagt meg til på bloggrullen din også, og følg med her er det mye som skjer, hilsen Lenamor i førjulsstemning og forberedelser til vinterbryllup den 13.12.14.

   God jul !

   Slett