mandag 15. desember 2014

Fjøsvielse og vinterbryllup !


I høst var vi så heldige å bli kontaktet av et herlig par som var på utkikk etter et sted som var personlig, sjarmerende, unikt, og autentisk.

Og da de valgte oss som stedet de ville både gifte seg på, og ha festen, var vi så glade, for et desemberbryllup, ja det hadde vi ikke hatt på gården før.
Og på selveste Lucia dagen og da.


Med utgangspunkt med vielse i fjøset vårt, begynte kreativiteten å gå, og med juletrær, lyslenker, hvite stoler og levende lys ble det seende slik ut.Ja dette ble faktisk så vakkert, at jeg ble rett så stolt over resultatet.

Det er virkelig en glede å kunne glede andre, og brudeparets reaksjon ble akkurat slik jeg hadde håpet på.
Med fakler opp alleen, og utenfor, var det klart for vielse kl 16.00 i skumringen, og med lyden av deres valgt sang, gikk det akkurat slik vi alle hadde drømt om.Selv vigsler Madeleine Cederstrøm var henrykt over atmosfæren fjøset gav, og selv om dette er et kaldt lokale, hadde vi masse saueskinn, og tepper, og varm gløgg til.

Og gjestene hadde kledd seg godt, så det gikk bra.


Magisk, var det gjestene kommenterte da de var gift !

Og etterpå gikk alle sammen i i et varmt hovedhus hvor de skålte i Cava og koste seg sammen, før de ble servert middag i ballsalen, under lysekronen.
Dans etter kaffe og kake ble det også, og de spiste og koste seg rundt om i huset.
Da klokken nærmet seg 02.00, gikk brudeparet til sengs slitne, lykkelige, og fornøyde med bryllupsfeiringen sin, før de våknet opp til en sen brunsj med levende lys, fyr i peisen og ro og fred.
Det er en glede og få være vertskap, det er mye arbeid, det skal jeg ikke nekte for, men som en som er litt perfeksjonist, må det bare bli sånn, man vil gjerne prøve å gi alle brudepar det lille ekstra som de ikke forventet.Det er det det handler om, det er det som er gleden, det å glede andre.


Sov godt !Da jeg klemte de natta, gikk jeg ut i fjøset for å slukke lysene, og tittet opp på en stjernehimmel så vakker, at jeg ble stående slik i flere minutter og bare se opp og la alle inntrykkene komme.

DET var en fin rolig stund på natten de, før jeg gikk inn til meg selv, og min lille familie.

Kjærligheten er vakker, og dette brudeparet er virkelig herlig, og vi ønsker dere all mulig lykke i livet som mann og kone, og husk å ta godt vare på hverdagsromantikken, det er DET som virkelig betyr noe i en travel hverdag.

Og den hilsen som Janne og Trond skrev til oss, ja den smiler jeg av ennå.

Der stod det i gjesteboken vår følgende :

Vi har hatt den aller mest fantastiske, flotte bryllupsfeiringen dere kan tenke dere !
Tusen takk
Trond & Janne

Og da gråt jeg ........av glede, stolthet og lykke over at de var fornøyde med dagen sin og helgen på Opstad Gjestegård.
Og med dette avrunder jeg årets innlegg etter å ha hatt en svært travel sesong med bryllup, konfirmasjoner, sommerlunsjer, bursdager, julebord, julemarked, julekonsert og mer til, med å si tusen takk for et spennende 2014, og jeg håper du følger meg videre i 2015, som VIRKELIG blir travel.

Nå tar familien Figur juleferie, og reiser snart til London for å feire jul og nyttår med familien.


Klem fra Lenamor3 kommentarer:

  1. Flyttevask, flyttebyrå oslo billig, flyttebyrå, bortkjøring søppel oslo utfører grundig og pålitelig rengjøring for både bedrifter og privatpersoner.

    Søppelhenting Oslo

    SvarSlett