onsdag 21. januar 2015

Bryllupsgården i Hamar !


Kjære kommende brudepar !

Romantikken blomstrer i Vang på Hedmark, og ordet bryllupsgård får magen min til å kjenne på sommerfugler og glad energi.Med rustikke lokaler, med masse sjarm av bygninger og gammel historie fra gamledager, fontenen som lager en flott ramme rundt inntunets frodige og grønne oase, er et godt sted å møtes for store feiringer som bryllup.


Ved fint vær ute, lager vi langbord og servere forfriskninger og fingermat. Ved regn tilbyr vi vår flotte ballsal i 2.etasje og tilhørende stuer.

Her lager vi også et gavebord.Kjærligheten er størst, og det varmer våres hjerter at det er så mange mennesker som spent tar kontakt med oss i anledning planleggingen og ønske om å finne det perfekte stedet for sitt bryllup.
Vi viser dere rundt og forteller litt om hvordan dagen kan gjennomføres etter de erfaringene vi har gjort oss til nå snart 3 år etter oppstart.

Når sommeren er her med varme dager og deilige kvelder, vakker solnedgang, fuglekvitter, dørene som åpnes opp og utsikten til åkeren og gressplenen som bare venter på at dere skal løpe rundt, fin musikk, latter, glass som klinger for nok en skål, taler som rører ved hjertet, ja bryllup er magisk.Og så tar vi ofte en lang koselig prat på kjøkkenet om hva som er viktig og tenke på både i forkant og gjennom den aktuelle helgen.


Hva kuvertpakken skal inneholde er viktig og dette er det vi tilbyr dere :

Her er litt oppsummert :

-Leie av champagneglass inkl. skjenking og praktiske forhold før middagen.
-Fruktfat og fingermat.
-3 retters meny.
-Kaffe og te inkl påfyll.
-Leie av avecglass inkl.skjenking.
-Leie av kakekuvertpakke for medbrakte kaker.
-Nattmat.
-Hvite stoltrekk.

Kuvertpriser fra ca kr 809,- ettersom valg av meny.

Grunnleie for medbrakt alkohol kr 28.000,- tilkommer som fast pris uansett antall fra 70-100 gjester, som er det antall gjester vi tar imot i høysesongen fra mai til august.

Baren

Dere har selv med plastglass og annet dere trenger i baren.
Vi tilbyr dessverre ikke utleie av glass til medbrakt alkohol i baren.


Høst & Vinterbryllup

I høst og vintermånedene kan vi tilby ballsalen vår med plass til 50 gjester.
Tilleggstjenester å bestille utenom :

-Forlenget leie til kl 03.00 kr 1500,-
-Bortkjøring av tomgods for medbrakt alkohol kr 650,-
-Leie av lerret og canon kr 450,-
-Overnatting for brudeparet med sen frokost og blomster og en gave på rommet kr 1850,-

Kontrakt

Vi skrivet alltid kontrakt med våre brudepar, en god sikkert for oss begge.

Depositum

For en bekreftelse og sikker booking av datoen deres, ber vi om et depositum innbetalt på vår konto.
Dette beløpet vil ikke bli tilbakebetalt om dere av ulike årsaker må trekke bookingen deres.
Egne avbestillingsregler gjelder, og de er opplyst i våre kontrakt som sendes ut på mail ved inngått avtale.

Faktura

Vi fakturerer alltid 14 dager i forkant av våre bryllup, og etter siste bekreftelsesfrist på gjesteantallet, mottar dere en faktura.
Som en sikkerhet for dere, holdes 20% av det innbetalte beløpet tilbake på konto til gjennomført arrangement.


Alle våre brudepar i 2014 gjorde dette, og les gjerne på vår facebokside om deres erfaringer og opplevelser rundt sin dag her på Opstad.

Kjære brudepar !

Det er en stor ære og glede å få være vertskap på en så stor dag, og min oppgave er å påse at alle punkter gjøres til rett tid, det skal gå som i en fin sang, mye toner, og fine overganger uten rare pauser og lange opphold.

Deres valg av toastmaster er veldig viktig, da denne personen er vår viktigste samarbeidspartner gjennom kvelden når dere sitter til bords.
Bryllup er en stor oppgave, men vi har funnet en oppskrift på rekkefølgen, tidsplanleggingen og hva kuvertpakken er riktig å inkludere for at gjestene skal ha en best mulig dag sammen med dere.


Vil dere vite mer om hva vi kan tilby, ta gjerne kontakt med med på mail til www.lena@opstadgjestegard.no og sett opp noe punkter som er viktige for deres drømmedag.

Nå er vi fullbooket i 2015, og sommeren for 2016 er allerede fylt opp med 6 bryllup, så ikke vent for lenge om dere går i gifteplaner, og har sett dere ut noen lokaler som passer deres ønsker.

Sjekk ut vår hjemmeside www.opstadgjestegard.no og under selskap og bookinger for 2016 er siden vår oppdatert for de datoer vi tilbyr.

Vi gleder oss til å høre fra dere, hilsen det glade vertskap Figur


Velkommen til Opstad, en hjemmekoselig bryllupsgård sentralt beliggende med ca 8 min fra Hamar, og med et stort hjerte for å imøtekomme alle våre brudepars ønsker om en perfekt dag.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar