tirsdag 3. desember 2013

Nytt juletre,julekafe,brukthandel og konsert denne uken !

Når jeg var liten hadde vi et falskt juletre, og det var helt perfekt, men du så virkelig at det var falskt !
Nå har den "tradisjonen" gått videre..................................dog treet er myyyyyye finere da !

Den beste tiden på året var da vi kunne gå ned i kjellerboden, og hente opp alle pappeskene, og lete frem alle de fine englene og julelenkene og alt det andre fine og pynte til jul !

Savner den tiden med å pynte sammen som familie, men selvsagt nå er jeg blitt stor jente, med egen familie, og pynter selvsagt med glede med de :)
Selv om jeg må vel innrømme at gutta boys ikke kunne brydd seg mindre om all den fiiiiiiiiine julepynten og så koooooooselig det blir hahahahaha.....................men men så lenge jeg får holde på og jeg gleder meg over hvor fint det blir så er det vel greit !

I går kjøpte jeg et nydelig tre i edelgran 210 cm høyt og er perfekt klippet og vil for alltid være vårt hihihih.....

Synes det selvsagt er kjempekoselig med ekte tre, men det er så dyrt, og det drysser og det er insekter og vi har 4 katter som helt garantert vil prøve seg som levende julepynt for et stakkars sekund hehehehe..............
Derfor har vi nå kjøpt et uekte tre, som for noen å banne i kirka, for andre helt vanlig !

Her er et bilde av treet, dog uten pynt, får være måte på tidlig, men vi skal brukte det for kunder i hovedhuset, så ja det blir nok pyntet leeeeeeenge før det som er vanlig, sikkert fredag hahahaha, men vanlig, jeg pyntet alltid lille juleaften når jeg var liten, men nå er det så mye bedre å pynte til 1. desember og ta bort ALT sammen 1. januar mer eller mindre :)

Juleskapet mitt skal bli mye mere pyntet også, dette er bare litt på vei det ;)
Reven vår under treet er dessverre svært så stille om dagene, så han får jeg ikke vite hva sier !
Når jeg var liten hadde vi en sånn engel dere ser på bildet, den hvite, og så heldig som jeg var når jeg var på Fretex sist fant jeg denne vakre damen igjen til en fin sum av kr 15,-

Ja jeg har nok juledilla på pynt, ribbe, kransekake, filmer og være sammen med familien min :)
Gleder meg til å feire jul med de igjen i år, det var oss 3 i fjor, og det blir muligens det i år også !
Som travle vertskap på Opstad Gjestegård, er det godt å være litt alene og bare være, tusle rundt i tøfler og morgenkåpe til langt på dag, spise i superundertøy hahahaha og tøfle rundt med en katt eller 4 i beina, det er lykke det.

Knitring i peisene, og julemusikk og kanskje et glass rødvin eller en mojhito nam............bare 1 da :)

Ellers går vel dagen i å lage tilbud, litt superkjedelig regnskap, må ha vareopptelling snart også fikk jeg beskjed om æsj.............................vel vel vi er nok fort ferdig med det da :)

Lille Pusur, vår oransje katt ble så slapp og dårlig i går, og jeg kjente på utoen i kroppen om han ville overleve :( men heldigvis har jeg blitt velsignet med varme hender og la han på brystet mitt og holdt på han i flere timer.
Hendene mine kokte, han kokte vel også, og strøm i hendene vår intenst sterke i den tiden jeg holdt på.

I dag er han som vanlig, nuskebassen til mor :)
Det er mye mer mellom himmel og jord ja !

Nå skal det stekes karbonader og lages havreflarn for til helgen er det igjen julekafe, brukthandel og julekonsert !
Har du lyst til å komme er det både lørdag og søndag, konsert kl 17.00 !

Jeg skal bake seige gode Brownies, Opstad vafler, brød, kakao med krem, og masse mer deilige fristelser for liten og stor.

Og nå vil jeg prøve å gå skikkelig i gang med markedsføringen av Opstad Hudpleien min her på gården, det er bare så helt vidunderlig godt å drive med, i hvert fall med de hendene mine,som trenger folk å heale.


Heldigvis er karlson på taket motorer min i full sving igjen, etter sviktende turtall, trengte bare litt TLC den.......................for jeg har ikke all denne energien HVER ENESTE DAG ALTSÅ, sånn at dere vet det mener jeg hahahaha..............


Nei nå skal det spises litt, før jeg går ut til Herr Andreas i hovedhuset, og tar en god runde med kjøkkenmaskinen og steker kjeks, det tror jeg han vil like lukten av jeg ;)

Snakkes snart, nå skal jeg kose meg videre, i "ensomheten" min på Opstad, klæm fra ho Lenamor


2 kommentarer:

 1. Det ble et fint tre på dere :) Her pyntes det også lille julaften, stor stas :) da er det ordentlig jula. og så kan jeg godt rydde ned 1. januar.

  Så bra det gikk godt med lillepusen :)

  er du klar for kransekveld? ta med det du vil pynte kransen med, og hansker er lurt.. monteringshansker syns jeg er de beste :)

  SvarSlett
 2. Takk, det ble fint til slutt etter å ha dradd i alle grener og dandert det til :)
  Ja lillepusur ble bra igjen, og er blitt bestevenn med Mini, de løper rundt og koser seg sammen, mens Frida er litt mer mamma for begge og vasker de :)
  Jeg er klar jeg :)
  Må bare finne frem hva jeg skal pynte kransen med, sees dere kl 18.00 ?
  Gleder meg, ta på varme klær så hun ;)

  SvarSlett