mandag 9. desember 2013

Opstads første julekonsert !

I helgen har det vært et yrende liv her på gården, og med åpen kafe både lørdag og søndag pluss julekonsert, har vi alle sammen virkelig fått tiden til å gå ja :)


Når man arrangerer en kafe, er det jo nervepirrende å ikke vite om det kommer gjester eller ikke, og lørdagen gikk litt trått, mens søndagen kom det så mange innom på dagen for å spise og drikke og bare nyte, som jeg skrev på facebook, ta på deg et par ullsokker og bli en timer eller 5 :)
og jeg har nesten ikke ord for å beskrive den gleden en kjenner i hjertet sitt, når man hører alle de positive tilbakemeldingene fra sine gjester.

Så på lørdagen våknet jeg opp gør tidlig, ca 04.50 ???????????????????????????? og bare lot mannen bli liggende og sove med 4 katter i sengen, pluss 1 gutt som kom tuslende inn og fant seg en liten ledig plass hahahaha, galskap, og jeg som ikke liker å ha dyra i sengen.

Så jeg tenkte, nja, skal ikke jeg bare ta på meg superundertøyet mitt, min beste uniform på vinteren hahahaha og gå ut i hovedhuset og fyre, der skrev jeg først pyre, og DET er kanskje noe upraktisk vel hihihihih

Så det gjorde jeg, og satte brøddeig og lagde 4 store kryddeloff som jeg hadde til suppa og karbonadesmørbrødet, nam nam...... se på de fine da dere !

De første gjestene som kom innom var 3 damer som kjøpte seg en vaffel og julebrus og alle fikk søndagsfølelsen sa de, og det var veldig positivt mente de :) Hva var det Matthias sa når de hadde dratt, du skulle bare invitert de tilbake i morgen på kafebesøk da veit du, da ER det jo søndag hihihihih, vittigpettersen :)

Men på søndag, da var det storfint besøk her på tunet av Løten nærstasjons Ingvill med mann og DET betydde så mye at de ville komme hit på min bittelille kafe :) De lurte på om jeg hadde bakt brødet selv, og ja det kunne jeg jo bekrefte og da de lurte på om jeg hadde stått opp kl 05.00 og sa ja jeg for det kunne jeg jo bekrefte også, da knakk vi sammen i latter alle mann hahahaha............

Vår egen Kakedame Mette kom innom, og vi lagde julegodter som skulle serveres til konsertgjestene våres kl 17.00.

Som dere ser på bildene ser de ganske så rågode ut vel ? og ja jeg kan bekrefte at det var de også :) folk ville vite oppskriften til og med :)

Med ganske høy puls over flere uker for litt lett engstelse over hvor mange billetter jeg kunne selge til konserten var jeg storfornøyd med det antallet som hadde ringt og bestilt billetter, og når alle kom, var det 19 stykker som ble en ren bonus :) helt utrolig, helt fullstendig utrolig :)

Og som vertskap ønsket jeg alle velkommen til konserten, og som Lenamor alltid gjør, ble hun selvsagt rørt over alle som kom, og felte noen tårer forand alle de 59 oppmøtte gjestene !
Og etter en herlig herlig julekonsert, med masse latter, og full applaus, gikk jeg igjen foran og takke damene for konserten, og igjen ble halsen litt trang og øynene oversvømt.........så jeg ba de pent om å ikke bare huske vertinnen på Opstad som en lettrørt grinejente hihihihhi.............

Det ER virkelig en stor glede å få mulighet til å holde på med det jeg gjør, og jeg kjenner at tryggheten, produktet og gjestene, alt stemmer, vi har klart å finne vår plass i gjestemarkedet, og for det er jeg virkelig glad og takknemlig dere !

Nå er igjen salen ryddet for masse stoler, og bord og rett antall stoler er klargjort for fredagens julebord med en svært viktig aktør for oss for å kunne videreutvikle vårt konsept og produkt.

Så denne uken skal jeg lage en stor middag, dessert, konfekt, dekke vakre bord, og bare glede meg til å igjen å se at gjestene våres koser seg i hovedhuset sammen med vertskapet og Herr Andreas som stadig "titter" innom med sitt lune vesen og energi.

Fikk også en koselig melding på facebooken vår, der skrev jeg bokke hohohohoho.......... og hun lurte på hvor jeg hadde kjøpt julekjolen dere ser på bildet hen, og da lo jeg litt innimeg og skrev at den hadde jeg sydde selv, og hun ville gjerne ha en hun med :) så da blir det kanskje en syerske også da :)

Snart er det juleferie, og da skal vi kose oss så mye at den dumme vekta skal legges bort i et skap, og bukser uten knapper eller glidelås kun har tillatelse til å brukes, eller noe superundertøy selvsagt hahahahaah !


Ho ho, og merry merry god førjulstid, jula kjem i år også, og det liker i hvert fall vi her på galefarmen i Vang, eller outbacken som vi mente det var da vi flyttet hit for 3 1/2 år siden hihihihihih, je je, 6 min med bil til Hamar hahahahaha, sånn er det med Oslofolk hihihi............

Over og ut, jeg må legge karlson på taket motoren min til lading nå, den trenger mer bænsin eller litt gøtt med metta fett, les salt potetgull og cola ??????
Ja takk begge deler, metti med begge deler.

Og så er det gakka som min kjære lillemann kalte natta når han var liten gutt, smelt !


2 kommentarer:

 1. Så bra at så mange kom! Du er jo turbo- Lena du, får til så utrolig mye, blir helt svett bare jeg leser jeg.. ;)

  SvarSlett
 2. hahahahaha, takk, og jo takk igjen :) blir nesten litt svett sjøl jeg hahahahaha :)
  Er ikke dette egentlig helt vanlig da ? eller har jeg mer jern i ilden enn folk flest ?
  Vil jo ikke slite leserne mine helt ut heller da hihihih.....................men husk at selv min motor får rusk i forgassern, og da virker den ikke i det hele tatt ;)
  Klem fra meg

  SvarSlett