søndag 1. desember 2013

Herlige julekalas med både besøk fra denne siden og andre siden på Opstad !

Å få lov til å være vertskap til en så fin gjeng som vi hadde her nå sist, er jammen en stor glede dere :)

Huset luktet så godt av ribbe, kongerøkelse og det var nesten for varmt rundt om, og det må jeg innrømme er myyyyyye bedre enn motsatt hahahahah........

En slitsom uke lell har det vært, Lenamors karlson på taket motor har hatt svingende tendenser til motorstopp eller kanskje HAVARI hahahahah iblandt, og DET passer jo svært dårlig når det er så mye som må bli ferdig ;)
Ser vel for meg en FULL SERVICE på nyåret, med tur til Riga SPA med Mann :) DET hadde vøri noe det dere :)

Men jammen kom vi så fint i mål da <3

Gode venner som hjalp til med litt barnevakt har vi hatt på fredag også, og sååååååå godt å vite at mini er på besøk hos en klassekamerat han setter så pris på :)

På torsdag etter å ha stekt 2 ribber, og ligget pal på gulvet på iherdig ribbevakt over sprø svor, 28 pannacottaer og bærsaus senere, tok jeg turen på loppisutsalg borti veien her med Maya fra Imset Gård eller Gårdsjenta,KNØFF ?  og som jeg fant mye fint dere :) beste kjøpet var et blåseinstrument i "sølv" må ha flere tror jeg ;) Tok faktisk en svipp nedom skattekammeret på Løiten Lys, elsker det paret der :) de er så flinke og de jobber om sikkert mye mer enn meg !

Uansett julebordet var så bra dere, og jeg fikk snakket med flere som uavhengig av hverandre hadde sett en rolig eldre kar i hjørnet som observerte festen, og som virket så glad for å ha gjester i huset sitt :) han var ikke påmeldt for å si det sånn ;)

Han ER der han, jeg ser han ikke, men jeg merket han, og jeg ble så oppriktig glad da de kunne gjenfortelle det jeg har kjent lenge :)
Vi prater på dagene vi hahahahahaha...........................ja ja tenker du nå, har det rablet for denne gårdskjerringa nå eller ?

men sånn er det, og det er bare koselig, han lagde et satans rabalder i går, da Matthias var i huset og tømte søppel, og når jeg holdt på der nå i kveld, nesten uten lys, var det så fredelig energi i salen og huset ellers :)
Jeg hadde nok likt selv jeg at huset jeg engang bodde i den dagen da det skjer, ble brukt igjen og ikke stor der tomt og kaldt ja :)

I dag har Matthias og jeg vært så HELDIGE at vi har fått litt egentid SAMMEN :) mini på besøk hos kompis, dro vi på Sushi og på Ankern og badet litt.
Men jeg skal love deg et surfjes da jeg leste Velværeavdelingen var STENGT !!!!!!!!!!!!!!F...¤&%/&&%%¤#%¤#%¤&//()""""
Det er vel typisk at det må holde lukket ikke sant ;)

Vel vel itte noe å gjøre med det !

Nå er det vel oppsummert, nei forresten vi fikk verdens søteste lille Orange og hvite kattunge på lørdag, hentet på Skreia, en laaaaaaaaaaaaang biltur over på Gjøviksiden, med en pitstop innom senteret først da ;)
Han har fått navnet Pusur, og er blitt hjertelig tatt imot av flokken på 3, så nå er de fulltallige på 4 firbeinte og 3 stk 2 beinte her på gården vel i tillegg har vi de fjørkledde hønsehodene ute i huset sitt da :)

Så nå er det lukten av kongerøkelse, julepynt, julemusikk og katter OVERALT hvor enn vi snur oss hahahahahahaha :) men det er det VI liker :)

Ha en glad neste uke da dere der ute, og ikke vær redd for å legge igjen en kommentar til meg, med pluss eller minus hehehehehehe........................

Vi talas tell uki, klæmmers fra a Lena !
 Neste arrangement er på søndag 8.desember, og det er julekonserten, vi gleder oss masse, ledige billetter også kr 250,- inkl. enkel bevertning :)
Kjem du ?


2 kommentarer:

  1. Full fart som vanlig :) du skulle solgt energi på boks! Hihi. Sååå fin pus! <3 herlig bilde av de alle sammen :)

    SvarSlett
  2. Hahahahaha, energi på boks, ler så jeg knegger hihihihih :) takk, ja han er en søtnos. du må komme på besøk og hilsen på han snart :)
    Nei, må løpe, skal søke om pantent nå hahahahahah..........................

    SvarSlett