tirsdag 26. november 2013

Glade førjulstider før stormen !

Hei dere der ute !

I det siste har det vært så travelt at det ikke har vært tid til hverken blogg eller noe annet enn juleforberedelser til julemarkedet vårt på Opstad i går, søndag !

Med et hus pyntet til jul, kongerøkelse og julemusikk kom det så mange flere innom oss for å se, kjøpe julegaver og spiste og kose seg, at jeg ble helt overveldet, helt rørt faktisk :) :)
Ca 300 mennesker tok turen innom oss på gården, og det var så herlig hektisk travelt på kjøkkenet at våre gode naboer fra Liberg Gård hjalp til med å steke vafler og vaske opp :)

En helt spesielt fin dag ble det her på gården og bilene var overalt :) 2 søte alpakkaer var her også på ut tunet for alle å se på :)
Jeg rakk dessverre ikke ta så mange bilder, prate med gjestene eller noe av det jeg hadde tenkt, kjøkkenet kokte av mennesker som var klare for grøt, suppe, Brownies og masse mer..................Jeg gitt til og med tom for grøt utover ettermiddagen dere ?????

Jeg gleder meg allerede til neste års julemarked, og da blir det i fjøset vårt som er så koselig :)

Denne uken er det juleavslutning og julebord, og jeg har vært veldig flink pike og støvsugd, og vasket gulv, og 2 bad, handlet inn varer for å lage min gode gulrotkake og julemat denne uken.
Ribbene er tatt ut av fryseren, og skal snart gnis inn med salt og pepper.

Oj som jeg gleder meg over at Opstad også kan brukes på høst og vinterstid, nå som hovedhuset er klart.
Det gir meg så mange flere nye ideer, og ikke skal jeg nevne de for min kjære mann riktig ennå hahahahaha..........................nå skal vi lande litt i hodene våres etter en svært vellykket julesøndag.

Nissen vår på stabburet var mange innom og hilste på, og nissen selv ble så overveldet av så mange barn og voksne at han smøg seg til en cowboystrekk under trappen hahahahaha......eller så har han hatt en stabbursfest jeg ikke visste om ???? hihihihih
Vi måtte ut innimellom og vekke han og få han på plass igjen hihihi.

Nå er jeg i gang med å lage rødkål og surkål til julebordet på fredag, og gleder meg til å smake på resultatet.

Godt å få være litt aktiv igjen nå, og lage mat, noe jeg elsker å gjøre.

Fikk en mail fra Hanen i dag også, de mener vårt sted passer inn i deres kvalitetsnavn, wow ?

Så da får vi se hva som skjer.

Nå har det vært litt mere makeuptatoveringer og annen kos på hudpleien i forrige uke, og denne kombinasjonen med selskap, markeder og hudpleie, kan vel ikke gjøre meg annet enn lykkelig :)
Tenk at jeg får holde på med så mye jeg elsker å drive på med da ?

Heldiggrisen meg, og der skrev jeg først heldige grisen meg hahahahahah, men siden jeg tok en plutselig kontoll på tekst, så jeg helt plutselig en bitte liten orddelingsfeil hihihihih. Er selvsagt selvutnevnt heldiggris hahahaha, det er nok ikke alle vi kjenner som synes at vi er så "heldige" med sååååå mye jobb med alle disse bygningene :)
Litt natta innimellom her zzzzzz zzzzzzzzzzz

Tirsdag:

Ja surkål og rødkål ble laget i går kveld på kjøkkenet, og fysj a meg, det luktet promp helt til dagen etter jo :( ikke lag dette på kveldstid dere hahahahahah..........................

I dag har jeg rutet 5 ribber, gnidd de inn med salt og pepper og bakt 3 saftige gulrotkaker :)
Og i tillegg har jeg begynt å vaske opp alt av bestikk for å sortere, pusse og pakke ned i kasser, oh jolly joy ;)
Nei ikke egentlig hahahaha, når du har bestikk for 100 personer av forrett, hovedrett og dessert bestikk hehehehehe :)

Men da er det snart gjort, nå er jeg inne for å prøve å slappe av litt hahahaha...............etter den fine "korte" strekken min i går på nesten 3 timer, våknet jo selvsagt Fru Figursen opp kl 03.10 i natt !!!!!!!!!!!!!
Og da satt jeg meg på pc og lagde et nytt arrangement på facebook som heter "garasjesalg" i bu bygningen og julekafe :)
Er satt til forskjellige lørdager og søndager fremover, se på facebooksiden vår opstad gjestegård under arrangement, om du bor i nærheten og vil ta en tur til oss :)
Og litt oppdateringer på hjemmesiden er også alltid greit, jobber bedre med kreative ideer på natta jeg tydeligvis ????? itte bra.....................

Nei nå skal jeg slappe av litt dere, men først slippe ut Lokekatt som står og mjauer som en besatt nede !
Men søren også da, etter en pause er batteriet fulladet igjen jo, og ut i huset og gjøre helt ferdig det jeg hadde påbegynt hehehe...................Nå er salen ryddet, duker på plass og pynt, i morgen gjøres resten tenker jeg, før ukens første selskapet i julestuene nede kommer kl 14.00.
Ahhhhhh herlig med alt som er ferdig.

Vi snakkes, for jeg blir litt travel.com/no fra i morgen, da 18 damer kommer på kaffe og gulrotkake i julestuene på Opstad, og på fredag kommer 27 glade julebord folk på besøk, vi gleder oss, og forarbeide og prepping av ALT SOM KAN GJØRES I FORVEIEN LIKER VI MASSSSSSSSSSSSE :)

HEI SANN OG HOPP SANN, OG FALLERALLE LA, OG når julekvelden kommer da skal alle være gla:) Lena på Opstad ELSKER JUL OG JULEMUSIKK, SÅ DA VET DU DET OGSÅ OM MEG HAHAHAHA ;) hei på deg !

Ribbe er digg :)


2 kommentarer:

  1. Det er så flott at så mange kom på søndag! Blir så glad på deres vegne! Dere har så fortjent å få masse besøkende, som ser hvor flott det er hos dere :)

    Håper vi gjør noen loppekupp i dag :)

    SvarSlett
  2. Så koselig at du er så glad for oss, det liker vi masse :) ja dette var en fantastisk fin dag, og håper på fin reklame om oss på folkemunne fremover nå :)
    Om vi gjorde kupp ???? det er snikkers og twist :) veldig morsomt sted, vi MÅ TILBAKE neste gang :)

    SvarSlett