onsdag 20. november 2013

Julebords forbredelser, brun lapskaus og ny meny !


Dagene går så fort, det er onsdag igjen !!!! og på søndag kommer det forhåpentligvis mange mennesker på julemessen vår, som jeg gleder meg masse til, og litt gruer også ;) mest GLEDE........
Sånn er det vel å være FRU PIRK..................

Matthias har ymtet frempå en liste med sine oppgaver i forkant og samme dag, og det har jeg LOVET han at han skal få hihihihi..................flinkingen min.

Morgenene er kalde, og mørke, kveldene det sammen, Lenamor er aller best på sommeren, men ærlig talt, HVEM ER DA IKKE DET ;)

Her er det bare å dra seg i hårmanken og gå i gang MED NOK AV GJØREMÅL!

Så derfor stekte jeg opp 5 kilo medisterdeig i dag ble vel 70 stk ca......................ahhhhhhhhhhhhhh ferdig !
Takket være mine 3 gutter på Radioresepsjonen, med sine faktoramaer og dilemmas går egentlig ALT som en lek ! Takk for at Bjarte er til, han er jo go da, der han snakker om forloveden sin Cato hahahahahah..............et kallenavn på damen sin ?

Så begynte jeg å tenke på farmor som alltid laget verdens beste brune lapskaus, og kastet meg ned i fryseren på jakt etter kjøtt, og da ble det tint, stekt og puttet i en stor kasserolle nam............det lukter herlig av både jul og barndomsminner her hjemme nå.

I går hadde jeg et koselig par på omvisning for et mulig bryllup her neste år, og da var jeg så flink til å sende ut et tilbud allerede 2 timer etter at de hadde gått, REKORD, men nå har jeg i grunnen forstått hva alle er ute etter og da er malen klar...........og sendte med et til, til et annet par i samme slengen.
Når man er litt effektiv kan man slappe av litt innimellom, og det hadde jeg behov for i går dere.

I går fikk jeg ånden over meg, ikke bokstavelig da hahahah..................vel noen ganger har jeg besøk av energi jeg kjenner ikke ser, men kjenner godt, men det kan jeg snakke om mer senere ;) om dere tørr heheheh............

Jeg fikk laget til en ny selskapsmeny for 2014, og håper våre fremtidige gjester liker denne også :)
Sjekk den ut på www.opstadgjestegard.no under maten vår :)

Nå gleder jeg meg til alle julebordene som er booket fremover, det blir jul i huset, med glade mennesker som spiser, skåler, synger ? og spiser mer, kanskje noen vil ta en svingom ?

Men før det skal det gi behandlinger på Opstad Hudpleie på fredag, litt tatovering, hudpleie, så lage mat, pynte, bære, kjøpe inn og lage i stand til kosedagen vår på farmen, og må innom nissen vår også, og sjekke at han har alt han trenger.
Har sikkert en handleliste han med ;)

Nei nå får jeg vel løpe videre, og se litt på tv hahaha................før jeg går ut og jobber litt mer i huset.

Har forresten 3 stk pusekatter, hvorav de to eldste ikke tigger takk og lov, men Mini oh my goood..............det må være hennes bilde foran ordet tiggepus i ordboka !

Så slapp av folkens, det er onsdag, en skikkelig "deilig" og kald dag på Opstad med dypfryste blader og frost overalt, litt fint også da.
Så hørs vi ved anledning, hilsen a Lena i superundertøy og tøfler, nå skulle disse to motedamene sett meg hiihihihih............er varmt, men fytterakkern så lite sexy...............
Matthias har fått beskjed om at je itte har ti tell sexylooook nå, nå skal det arbetes.Mmmmmmmmmmmmmmmmm................ribbe :)


OINK OINK..............fra brumlebasse selv! P:S han bor ikke her, takk og lov ;)

4 kommentarer:

 1. håper på å rekke å komme en tur på søndag, men julie sjkal øve først halve dagen, og så er det forestillingen. Så må se hva klokka er når vi er feridge :) håper virkelig vi får det til!

  pusen her er jo masepus også, og han skal ha middagen sin før oss altså! hihi

  SvarSlett
 2. Ja vi er her vi, :)
  Forestilling kommer selvsagt først :) Pusemas, ja man kan nesten lure på hva de tror iblandt ;) mye personlighet i liten kropp dette her i hvert fall hihihihih.

  SvarSlett
 3. Så koselig blogg du har! Gleder meg til å følge deg videre!!
  Ha en fin fin helg!
  Titti-klem

  SvarSlett
 4. Så koselig at du liker det jeg skriver :) hilsen lena

  SvarSlett