søndag 10. november 2013

Søndag er hviledag ikke sant ! eller ?

Å du herlige måne, noen dager våkner man jo ikke helt opp ?
Men det positive i dag var at jeg sov helt til kl 07.00 og ikke 04.04, takk og lov..................
Her er et bilde av inntunet, og isen på fontenen er nok ikke helt skøyte sikker ennå, men det er fryktelig gøy å slå i stykker isen da med rive, farlig !

Gutta har vært ute og lekt med pil og bue og lett etter pile som har blitt som Martin kaller det hokus filiokus pilliokus borte vekk !!!

Jeg har fått laget noen prototyper på nattluer i dag da til damene som bestiller overnatting på Opstad.
Herrene skal få egne de, som nisseluer med liten dusk på kanskje. Og er de litt i det skøyeraktige humøret gjestene våres bytter de kanskje luer for alt jeg vet heheheh..........

Og det var gøy det å sitte å sy, prøve og vise frem resultatet, helt til Matthias mannen min sa at joda, de var fine de, men du lar vel de være til gjestene ikke sant ;)

Heheheheh.....................ja ja de er vel ikke sånn nydelige søte små, og man ser jo litt gammeldags ut med de, men hei, det er jo hele poenget her da hahahahaha..................Er jo litt gøy å sove i lange nattkjoler, nattlue, og om man ikke orker å gå ned på do, kan man ta potta i bruk, dog den tømmes av gjesten selv :)
Ok sa jeg bare, det er tross alt farsdag ! i dag.

Vi feirer farsdag hver dag vi..........og han fikk en pizzabit til frokost i dag :) men det er jo bare herlig iblandt det ikke sant å spise middagsmat til frokost hahahaha..............

I dag har vi begynt å klargjøre hovedhuset for julemessen vår den 24. november, og han har bert, eller bært ? bord fra loftet, og ned i ballsalen for både utstillere og gjester.

Så har jeg begynt å pynte med julepynt rundt om i huset, det er virkelig helt herlig å få mulighet til å pynte til jul i et hus fra 1765 dere, vårt hus er jo "nytt" det da fra 1885 hihihi.........

Men best av alt i dag var film og kos i sofaen sammen alle 6, les 3 mennesker og 3 katter som så på Dinosaurusene, den var fiiiiiin.

Lokegutt den STORE katten vår er så snill med lille mini, den nye katten, og snart tror jeg hun snor han rundt poten jeg ;)

Så da er helgen snart over for denne uken, og hverdagen kommer igjen i morgen med nye oppgaver og gjøremål, huff, man blir jo litt svett bare å tenke tanken på alt som venter på en gardskjerring iblandt. Takk og lov for Matthias sier jeg bare.

Ha en fin kveld og uke, hilsen en som ikke helt har bestemt seg for om blogg er litt rart, eller om det er gøy, nei gøy er det, jeg tenker mer på hvem dere som leser innleggene mine egentlig er ?

Blir glad for litt kommentarer jeg nå, da føles det ikke så ensomt her hihihihih............

Her er vi forresten  Lena & Matthias på trappen foran vårt hus, vel det VI bor ida :)


Og forresten dere, om det er litt, mye eller VELDIG mye skrivefeil i blandt er det fordi jeg er en lille smule dysletisk av meg :)

2 kommentarer:

 1. Full fart Lena :) Blir så julekoselig i huset os dere :)

  Syns du burde sy en lue til dere hver også ;) det hører vel til det? hehe.

  SvarSlett
 2. Takk, bilder av julepynten og huset kommer senere, batteriet var helt tomt i går, typisk ikke sant ;)
  Ja du synes vel det du hihihihih.................da vet jeg hva dere skal få til jul jeg !
  Hilsen Lenamor i slow motion i dag, tro det eller ei ;)

  SvarSlett